Vacatures

Vacatures

CVP is vooral het verhaal van een MKB dat resoluut op de toekomst is gericht door innovatie, duurzame ontwikkeling, CSR, ecologisch ontwerp en de economie van functionaliteit. Bij ons is dit al jaren stevig verankerd in ons DNA.

Heb je talent om te delen? Vind je jezelf in onze waarden? Stuur ons dus je CV en een korte speech over jou via e-mail naar mtricot@cvp-france.com of via onze website – http://cvp-packaging.com/ressources-humaines/

Handvest met verbintenissen Human Resources: 

Het menselijk kapitaal is de voornaamste troef van CVP. Dit betekent dat de ingesteldheid en vaardigheden van het personeel de basis zijn voor succes en vooruitgang. De kwaliteit van de menselijke relaties binnen de onderneming is essentieel en betreft alle medewerkers.

Ons handvest moet onze verschillende waarden onderstrepen, toelichten en promoten.

Handvest met verbintenissen Human Resources :

Formulier moet worden ingevuld

  Naam*

  Voornaam*

  E-mail*

  Telefoon*

  Onderwerp

  Presentatie*

  Document dat moet worden bijgevoegd*

  VOORWAARDEN

  Geef hier aan dat u de voorwaarden accepteert.

  (*verplichte velden)

  VOORWAARDEN

  Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat de ingevoerde informatie zal worden gebruikt in de context van de commerciële relatie die voortvloeit uit het verzoek.

  De informatie die op dit formulier wordt verzameld, wordt vastgelegd in een bestand dat is gecomputeriseerd door CVP SAS.

  De gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor een periode in overeenstemming met de geldende wetgeving en zijn bedoeld voor de afdeling Personeelszaken.

  In overeenstemming met de wet "IT and Freedoms" en de Algemene Verordening Gegevensbescherming 2016/679 EU , kunt u uw recht op toegang tot de betreffende gegevens uitoefenen en deze laten corrigeren door contact op te nemen met: de marketingafdeling via e-mail naar communication@cvp-france.com